Afkorting idd betekenis 您所在的位置:网站首页 afkorting landen 2 letters Afkorting idd betekenis

Afkorting idd betekenis

2023-01-20 19:09| 来源: 网络整理| 查看: 265

Afkorting idd betekenis

De afkorting idd heeft een paar betekenissen die wij hieronder gaan toelichten. Inderdaad (indeed) Instructor Dive Development (een wereldwijde duiktrainingsorganisatie) Insuline afhankelijke diabetes; Voorbeeldzin: De vrouw had idd zin in het feest. De afkorting IDD is een informele bevestiging dat iets klopt of dat iets het geval is. De afkorting komt niet voor in het woordenboek maar is zeer gebruikelijk op het digitale verkeer. Deze afkorting wordt vaak uit gemakzucht gebruikt door jongeren via chats of andere digitale mogelijkheden omdat het volledige woord ‘inderdaad’ net iets te lang is om vrijuit te typen of te tikken.

idd.

IDD - de betekenis van afkorting IDD lees je op Ensie

het wordt te pas en te onpas gebruikt. Bijvoorbeeld: "het is idd jammer", als bevestiging van een eerder geuite mededeling. Maar je leest ook: "ik vind het idd goed", waarbij de bevestiging die 'idd' moet wijzen, niet klopt. Als het de afkorting van 'inderdaad' zou zijn, dan zou de uitvinder van de afkorting geen kaas hebben gegeten van afkortingsregels. IDD: Geïntegreerde Dell-Desktop: IDD: Ideale-correleren Detector: IDD: Identiteit van de sleutel te beëindigen bedrijfsactiviteiten: IDD: Ik ben het oneens Dude: IDD: Ik het niet oneens: IDD: Inderdaad: IDD: Inderdaad: IDD: Informatie levering apparaat: IDD: Infratools Desktop ontdekking: IDD: Institut für Druckmaschinen und Druckverfahren: IDD: Instituto de Desarrollo de Directivos: IDD.

IDD = Instructor Dive Development, idd, is een wereldwijde duiktrainingsorganisatie die is opgericht in ==Organisatie== idd is vertegenwoordigd in 13 landen ter wereld. Het hoofdkantoor van idd is gevestigd in Haarlem (Nederl idd = [Afkortingen] inderdaad (idd zeker niet specifiek voor de bouw) Duikopleiding = Een duikopleiding is een cursus waar men kan leren duiken en waar men bij voldoende kennis en vaardigheid tijdens een soort examen een duikbrevet kan behalen. IDD is een van de populaire acroniemen in Nederlands.

Als u zoekt naar waar IDD voor staat, heeft het veel afkortingen in verschillende categorieën.

Wat betekent IDD?

We zullen ze allemaal op deze pagina behandelen. De volgende afbeelding bevat de meest populaire IDD-betekenis en de overige afkortingen staan in de onderstaande tabel. idd - Bijwoord 1. (afkorting), (informeel) een bevestiging dat iets het geval is ♢ Dat is idd een moeilijk woord. Woordherkomst Afkorting van inderdaad. Synoniemen inderdaad. De belangrijkste vuistregels voor de spelling van afkortingen zijn: schrijf afkortingen met kleine letters (cao, hbo, ggz), behalve als het om namen gaat (ANWB, VVD); - gebruik geen punten in afkortingen als je ze letter voor letter uitspreekt (dus: tv en btw; je zegt immers ‘tee-vee’ en ‘bee-tee-wee’); - gebruik wel punten als je de afkorting uitspreekt alsof het hele woord er staat (dus enz.

en m.u.v.; je zegt immers ‘enzovoort’ en ‘met uitzondering van’).

bron: Onze taal. 0.

Afkorting idd of idd | Betekenis idd

0 reacties. Dat is de afkorting van Inderdaad, InDerDaad dus ;) Ik weet dat trouwens doordat ik het zelf ook zeg (op ipod kan ik geen bron typen) Verwijderde gebruiker. 11 jaar, 3 maanden geleden. 1. 0. Afkorting idd | Betekenis idd De afkorting idd heeft een paar betekenissen die wij hieronder gaan toelichten. Inderdaad (indeed) Instructor Dive Development (een wereldwijde duiktrainingsorganisatie) Insuline afhankelijke diabetes Voorbeeldzin: De vrouw had idd zin in het feest.

Afkorting idd | Betekenis idd

IDD is een Nederlandse afkorting en staat voor ‘inderdaad’. IDD als digitale afkorting De afkorting IDD is een informele bevestiging dat iets klopt of dat iets het geval is. De afkorting komt niet voor in het woordenboek maar is zeer gebruikelijk op het digitale verkeer.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有